KAMUOYUNA ÖNEMLİ DUYURU….
27 Ağustos 2020

Siirt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi diş polikliniklerinde 1 Eylül 2020 tarihi itibari ile hasta kabulüne başlayacaktır.  Pandemi tedbirleri dolayısıyla vatandaşlarımızın ve personellerimizin sağlığının korunması amacıyla poliklinik muayeneleri sadece Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden alınacak randevuya istinaden yapılacaktır.

Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) ne başvurular Alo 182       e-Nabız ve www.mhrs.gov.tr üzerinden yapılabilmektedir.

Hastalarımızın hastanemiz poliklinik bekleme alanlarında yoğunluk oluşmaması adına randevu süresinden 10 dakika önce tesisimize başvurmaları önemle rica olunur.

Tüm sağlık tesislerimize başvurularınız esnasında maske takılması ve sosyal mesafenin korunması önem arz etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ